T-shirts met unieke prints

Ben jij op zoek naar een origineel t shirt? Een t shirt waar niet de hele wereld in rond loopt? Een t-shirt voor jezelf of een t-shirt voor je vriendin die dol is op haar hond? Of zoek je een toepasselijk t-shirt voor de zuchtende puber van je buurvrouw, een grappig t shirt voor de docent van je dochter of een unieke tee voor jouw wijnclub? Je kunt het zo gek niet bedenken of jij slaagt bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE voor precies dát shirt waar je naar op zoek bent. Gewoon, omdat onze t-shirts anders zijn.

T-shirts die je zelf samenstelt

Naast de originele ontwerpen in onze webshop, stel je jouw t-shirt zelf samen. Je kiest het model, de uitvoering, de kleur en de print. Zo heb je altijd een uniek t-shirt. En als het t-shirt dat je graag wilt hebben er niet bij zit, of je wilt een bepaald ontwerp maar dan op een ander model t-shirt, dan leveren we ook maatwerk. En dat maatwerk is gewoon standaard bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE dus he-le-maal gratis.

T-shirts in bepaalde thema's

Je vindt veel verschillende thema's terug in de ontwerpen van onze t-shirts. Soms vinden we een bepaald thema zó leuk, dat we daar een aparte groep van maken. Zo zijn er:

Exclusieve t-shirts ByFinn

Als je op zoek bent naar een echt bijzonder t-shirt, dan raden wij je aan om even bij de t-shirts ByFinn® te kijken. Deze unieke dieren t-shirts zijn ontworpen door de 12-jarige Finn en zijn alleen verkrijgbaar bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

T-shirts voor de feestdagen

Door het jaar heen vind je bij ons trouwens ook t shirts voor de feestdagen zoals: