(anti)-Valentijn t-shirts

T-shirts over liefde

"Love is in the air, everywhere you look around" Wat is het heerlijk om verliefd te zijn hè? Ben jij verliefd of heb jij de liefde van je leven gevonden en wil je hem of haar eens op een andere manier verrassen dan met een bos bloemen? Neus dan gerust even tussen onze t-shirts over liefde. Er zijn grappige t-shirts, lieve en stoere tees, t shirts met tekst en t-shirts met afbeelding, t-shirts voor hem en t-shirts voor haar, maar ze staan alleemaal in het teken van de liefde.

Op dit moment zijn er zo'n 50 ontwerpen, maar er komen regelmatig nieuwe ontwerpen bij. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 25 t-shirtkleuren en ruim 100 opdrukkleuren, dus de kans is groot dat je een uniek liefdestshirt in handen hebt, dat verder niemand anders heeft.

Unieke tees over liefde (leuk voor valentijn!)

Een uniek t-shirt is niet altijd even makkelijk te vinden. laat staan een t shirt over liefde. Maar stop gerust met zoeken want wij weten zeker dat je bij ons slaagt voor een origineel exemplaar. Alle ontwerpen zijn namelijk exclusief te verkrijgen bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE. En zit jouw favoriete liefdeshirt er niet bij? Dan ontwerpen we dat graag voor je, uiteraard zonder extra kosten!

Anti-valentijn t-shirts: als je klaar bent met de liefde

En heb je het helemaal gehad met de liefde en al helemaal met Valentijnsdag??? Dan zijn er natuurlijk de Anti-Valentijnsdag T-shirts. Duidelijke, niets aan de verbeelding overlatende t-shirts. Je kunt kiezen uit zo'n 25 ontwerpen voor hem en voor haar en ook deze designs pas je weer helemaal naar eigen wens aan qua t-shirtkleur (25 kleuren!!!), opdrukkleuren en -materialen. Make a statement: be original.

Gratis cadeauservice

Onze t-shirts over liefde zijn natuurlijk leuk voor jezelf, maar wat dacht je ervan om zo'n origineel t-shirt cadeau te geven voor Valentijnsdag? En dan is het natuurlijk niet handig als je het t-shirt zelf geeft, dus dan maak je gewoon gebruik van onze gratis cadeauservice. Hierbij wordt jouw t-shirt feestelijk verpakt en eventueel voorzien van jouw persoonlijke boodschap op ieder gewenst adres afgeleverd.

Specificaties t-shirts

De (anti-)Valentijn t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% gecertificeerde, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijs

De prijs van de valentijn t-shirts start bij € 19,95. Dit is inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bij bestellingen van € 49 of meer, zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE

Veilig betalen

Veilig betalen

Je betaalt jouw aankoop via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij onder andere kiezen uit IDeal, een overboeking, alle gangbare creditcards, PayPal of Afterpay: precies zoals het jou uitkomt! En haal je jouw bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook eenvoudig via een Tikkie betalen.

Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: álle betaalmethodes voldoen natuurlijk aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

Verzending t-shirt

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. Jouw Valentijn shirt is maatwerk. Ondanks dat bedraagt de levertijd 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

Voor de levering zijn we afhankelijk van de vervoerder, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw t-shirt gewoon de volgende dag.

Afgeleverd zoals jij dat wilt