Vaderdag t-shirts

Uniek t-shirt als vaderdag cadeau

Jouw vader is natuurlijk de allercoolste van de hele wereld. Daarom verdient hij met vaderdag (of iedere andere dag van het jaar) een uniek vaderdagcadeau. Deze derde zondag in juni is namelijk dé gelegenheid om jouw vaders eens flink in het zonnetje te zetten. Met een bijzonder vaderdagcadeau kun je hem precies laten zien hoeveel hij voor jou betekent en hem bedanken voor alles wat hij voor je doet en gedaan heeft.

Jij maakt jouw vaderdagcadeau extra speciaal door het helemaal zelf samen te stellen. Dat kan prima met de t-shirts met unieke prints uit ons assortiment. Zo heeft hij niet alleen een bijzondere vaderdag, maar voelt hij zich ook daarna nog heel speciaal.

Origineel cadeau voor jouw vader

Een origineel cadeau voor vaderdag is niet altijd even makkelijk te vinden. Gelukkig heeft vanSHIRTJEtotSHIRTJE een ruim assortiment aan speciale vaderdag tshirts voor je klaar staan. Er zijn tshirts voor ieder type vader: voor stoere vaders, lieve vaders, handige vaders, grappige vaders of gezellige vaders waardoor jij het perfecte vaderdag cadeau vindt.

Daarnaast stel je jouw tshirt helemaal zelf samen, zodat je ook nog eens een origineel vaderdagcadeau hebt! Je kunt kiezen uit een groot aantal ontwerpen, 5 verschillende t-shirt modellen, 11 verschillende t-shirt kleuren en meer dan 100 verschillende opdrukkleuren. En heb je een heel andere tekst voor het vaderdag tshirt in gedachten? Dan ontwerp je het toch gewoon zelf? Persoonlijker wordt jouw vaderdagcadeau niet!

Gratis cadeauservice

En stel dat je niet in de gelegenheid bent om jouw vaderdagtee persoonlijk te overhandigen, maak dan gebruik van onze gratis cadeauservice. Feestelijk verpakt, voorzien van jouw persoonlijke boodschap en afgeleverd op ieder gewenst adres. Wereldwijd. 

Prijs

De prijs van de t-shirts start bij  € 26,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 50 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE, dus kijk gerust even bij onze andere t-shirt ontwerpen!

Veilig betalen

Veilig betalen

Je betaalt jouw vaderdag tee via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij onder andere kiezen uit IDeal, een overboeking, alle gangbare creditcards, PayPal of Afterpay: precies zoals het jou uitkomt! En haal je jouw bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook eenvoudig via een Tikkie betalen.

Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: álle betaalmethodes voldoen natuurlijk aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

Verzending van jouw vaderdagtshirt

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. Jouw Pink Ribbon shirt is maatwerk. Desalniettemin bedraagt de levertijd 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald. Voor de levering zijn we afhankelijk van de vervoerder, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw t-shirt gewoon de volgende dag.