Troost t-shirts

Originele troost t-shirts

In moeilijke tijden zoals nu met het Coronavirus hebben wij bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE behoefte aan t-shirts met mooie, troostrijke teksten. Positieve teksten die je net even dat zetje in de goede richting geven. T-shirts die je steun betuigen aan dat deel van onze bevolking dat zich dag en nacht inzet voor mensenlevens. Vandaar dat we de troost t-shirts in het leven hebben geroepen.

Gratis cadeauservice

De troost t-shirts zijn natuurlijk fijn voor jezelf, maar zijn ook heel mooi voor je vriendin, moeder, nichtje, buurman of meester om hem of haar een hart onder de riem te steken in deze tijden van afstand. 

Specificaties t-shirts

De troost t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% gecertificeerde, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijzen

De prijs van de t-shirts start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

    Je betaalt jouw troost tshirt via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

    Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

    Verzending

    Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

    Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders. Door de restricties rondom het Covid-19 virus, kan het gebeuren dat jouw bestelling een dag later wordt geleverd dan gebruikelijk. Uiteraard wordt je door de vervoerder op de hoogte gehouden van de juiste levertijd.