Positivitees

T-shirts over positiviteit

Is voor jou het glas half vol of half leeg? Zie jij constant beren op de weg of denk jij in oplossingen in plaats van belemmeringen? Als dat zo is, vind je onze positivitees vast leuk. Er zijn zo'n 35 t-shirt ontwerpen; t-shirts met tekst en t-shirts met afbeelding maar altijd positief (én met een behoorlijke portie humor). Dus ben jij klaar met alle negatievelingen om je heen? Check dan onze unieke positivitees and spread the word! 

Gratis cadeauservice

Onze positivitees zijn natuurlijk leuk voor jezelf, maar nóg leuker om cadeau te geven. En kun je het t-shirt niet zelf overhandigen, kies dan voor onze gratis cadeauservice waarbij we jouw t-shirt cadeau feestelijk verpakt en voorzien van jouw persoonlijke gelukwensen bezorgen. Ook weer zo'n positief iets!

Specificaties t-shirts

De positivitees zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% fairtrade, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijzen

De prijs van de positieve t-shirts start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

    Je betaalt jouw tshirt via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

    Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

    Verzending

    Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

    Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw positivitee gewoon de volgende dag (ma t/m za).