Pink Ribbon T-shirts

Pink Ribbon T-shirts in de strijd tegen kanker

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. De behandeling van de ziekte heeft vaak ingrijpende en blijvende gevolgen zoals hart- en vaatziekten door bestraling en chemotherapie, het moeten accepteren van een lichaam zonder borst(en) en onvruchtbaarheid door de chemo- en/of hormoontherapie.

Borstkanker (ook wel mammacarcinoom genoemd) is een vorm van kanker die ontstaat in het melkklierweefsel in de borst. Het komt vaak voor bij vrouwen, maar ook mannen kunnen borstkanker krijgen. Meestal wordt borstkanker ontdekt door een knobbeltje in de borst.

vanSHIRTJEtotSHIRTJE steunt PinkRibbon

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Door meer kennis kunnen ze behandelingen verbeteren en de langetermijneffecten van deze behandelingen verkleinen. Daar is veel geld voor nodig. Dankzij diverse acties komen ze steeds een stapje dichter bij hun doel: een beter en langer leven voor de (ex)borstkankerpatiënt.

In de borstkankermaand oktober hebben Stichting Pink Ribbon en o.a. Borstkankervereniging Nederland extra aandacht voor de langetermijneffecten van borstkanker. Hiermee willen ze het belang en de noodzaak van (meer) borstkankeronderzoek onderstrepen.

Omdat vanSHIRTJEtotSHIRTJE graag haar steentje bijdraagt, hebben wij speciaal in dit thema een aantal t-shirts ontworpen, waarbij per verkocht product 10% van de winst ten goede komt aan Stichting Pink Ribbon. Niet alleen in oktober, maar het hele jaar door. 

Specificaties t-shirts

  • 95% gekamd katoen/5% elasthan
  • single jersey, 200 gr/m2 (wit 190 gr/m2)
  • dames- en herenmodel
  • body fit model met langere body
  • mouwloos, korte of lange mouw
  • ronde of v-hals
  • bedrukking 100% polyester

Maatvoering

De Pink Ribbon t-shirts zijn verkrijgbaar als tanktop, t-shirt en longsleeve voor zowel dames als heren in de maten S t/m XXL (dames) en S t/m 3XL (heren). De t-shirts en de longsleeves zijn er met zowel een ronde hals als v-hals. Let op! De damesmodellen zijn getailleerd en vallen klein. We adviseren je dan ook om een maatje groter te kiezen.

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijs

De prijs van de t-shirts start bij  € 24,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49  of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE

Veilig betalen 

Je betaalt jouw aankoop via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij onder andere kiezen uit IDeal, een overboeking, alle gangbare creditcards, PayPal of Afterpay: precies zoals het jou uitkomt! En haal je jouw bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook eenvoudig via een Tikkie betalen.

Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: álle betaalmethodes voldoen natuurlijk aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

betaal jouw pink ribbon t-shirt op jouw manier, maar altijd veilig

Verzending van jouw t-shirt

kies de vervoerder die bij jou past

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. Jouw Pink Ribbon shirt is maatwerk. Desalniettemin bedraagt de levertijd 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald. Voor de levering zijn we afhankelijk van de vervoerder, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw t-shirt gewoon de volgende dag.