Muziek t-shirts

Originele t-shirts over muziek

Hoe groovy ben jij? Loop jij de hele dag te zingen? Of knalt Nightwish regelmatig uit jouw speakers? Check dan onze muziektees. Er zijn t-shirts met tekst en met afbeelding, t-shirts over rock en t-shirts met het thema disco. Voor dames, heren en kinderen in 25 kleuren. En heb je zelf een t-shirt over muziek in gedachten: laat het ons weten, dan ontwerpen we het graag voor je!

Gratis cadeauservice

De muziektshirts zijn natuurlijk leuk om te krijgen, maar nóg leuker om te geven! Als je niet in de gelegenheid bent om het cadeau zelf te overhandigen, denk dan even aan onze gratis cadeauservice. Jouw t-shirt wordt in dat geval feestelijk verpakt en voorzien van jouw felicitaties op ieder gewenst adres afgeleverd. Daar zit muziek in toch?

Specificaties t-shirts

De muziek t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% fairtrade, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijzen

De prijs van de muziektees start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

    Je betaalt jouw t-shirt via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

    Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

    Verzending

    Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

    Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw muziek t-shirt gewoon de volgende dag (ma t/m za).