Kleuren t-shirts

Kleuren t-shirts

Ben jij van de roze brillen? Of zie jij het leven meer zwart/wit? Als dat zo is, kijk dan gerust even tussen onze kleuren t-shirts waar de kleur zwart de boventoon voert. Want laten we eerlijk zijn: zwart is toch de enige echte kleur? Je kunt op dit moment kiezen uit zo'n 20 ontwerpen die we regelmatig uitbreiden. T-shirts met krachtige statements, maar wel met een vette knipoog, want het leven is al serieus genoeg. En oké, er zitten ook wat verdwaalde t-shirts over andere kleuren tussen. Sorry.

Trouwens: heb je zelf een tof idee voor een kleuren t-shirt? Dan ontwerp je dat toch lekker zelf!

Unieke t-shirts over kleuren

Voor jouw kleuren t-shirt kun je kiezen uit maar liefst 25 verschillende shirtkleuren en meer dan 100 opdrukkleuren. Hierdoor heb je altijd een uniek t-shirt in handen. En dat is natuurlijk leuk om te krijgen, maar misschien nog leuker om te geven als persoonlijk cadeau voor die zwartkijker naast je.

Gratis cadeauservice

En ben je onverhoopt niet in staat het t-shirt zelf te overhandigen? Dan maak je toch gewoon gebruik van onze gratis cadeauservice. Hierbij wordt jouw kleuren t-shirt feestelijk verpakt en voorzien van jouw persoonlijke gelukswensen op ieder adres afgeleverd.

Specificaties t-shirts

De kleuren t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% fairtrade biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijzen

De prijs van de kleurenshirts start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

    Je betaalt jouw kleurentee via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

    Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

    Verzending

    Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

    Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw kleuren t-shirt gewoon de volgende dag (ma t/m za).