Bijzondere tshirts voor Kerst

Kerstmis. Voor jou misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. Of is het de meest bijzondere tijd van het jaar voor je omdat je dan alle mensen om je heen hebt waar je van houdt? Omdat wij ook van bijzonder houden, hebben we ook dit jaar een aantal speciale tshirts voor Kerst ontworpen. We hebben t-shirts met tekst en shirts met afbeeldingen. Lieve kerstshirtjes en grappige kerstshirts. Eenvoudige kerstshirts en kerstshirts met blingbling. Maar welk t shirt je ook kiest, ze zijn er alleen bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE. Jouw Kerst wordt dus niet alleen bijzonder, maar ook een beetje unieker met een van onze kerstshirts.

Fijn kerstcadeau

Op dit moment zijn er ruim 30 unieke ontwerpen en kun je kiezen uit maar liefst 8 verschillende t-shirt kleuren. De Kerst t-shirts zijn er als dames-, heren- en kindermodel in de maten 104 t/m 5XL. Omdat je kunt kiezen uit meer dan 100 opdrukkleuren, stel je heel eenvoudig jouw eigen, unieke kerstshirt samen. En dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook heel fijn als kerstcadeautje. Niet in de laatste plaats omdat de kerstshirtjes prettig geprijst zijn!

Specificaties Kerstshirts

De Kerst T-Shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% gecertificeerde, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Maatvoering Kerst tshirts

Prijs

De prijs van de t-shirts start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief bijdrage in de verzendkosten. Vanaf € 50 zijn deze trouwens voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE

Veilig betalen

Je betaalt jouw Kerst t-shirt via een veilige SSL verbinding, waarbij je kunt kiezen uit verschillende betaalwijzen zoals alle gangbare creditcards, IDeal, een bankoverboeking, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt!

En natuurlijk voldoen alle betaalmethodes aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

En haal je jouw Kerst shirt op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen.

Verzending van jouw t-shirt

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. Jouw kerstshirt is maatwerk. Desalniettemin bedraagt de levertijd slechts 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald. Voor de levering zijn we afhankelijk van de betreffende vervoerder; in verband met maatregelen rondom Corona kan de levering daardoor iets langer op zich laten wachten. Jingle all the Way!