Dutchie T-Shirts

Specificaties Dutchie t-shirts

De Dutchie t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% biologische katoen.

De shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL. Je kunt kiezen uit 25 kleuren. Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijs

De prijs van onze Dutchie t-shirts start bij € 14,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) trouwens voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

Je betaalt jouw Dutchie t-shirt via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

Verzending

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw Dutchie tee gewoon de volgende dag (ma t/m za).