Corona t-shirts

Originele Corona t-shirts

We hebben lang getwijfeld of we de zgn Corona t-shirts live zouden zetten. Vooral omdat we niemand willen kwetsen. Omdat wij echter uit alle situaties altijd iets positiefs proberen te maken, hebben we besloten dit tóch te doen, te meer omdat er ook t-shirts tussen zitten die onze steun aan al die fantastische zorgmedewerkers betuigen. Daarnaast vinden wij deze periode -naast zwaar- ook bijzonder. En bij bijzonder hoort een aandenken. In ons geval in de vorm van een t-shirt. Sommigen met een serieuze ondertoon, anderen met een knipoog.

Voor de duidelijkheid: dat betekent niet dat wij het Coronavirus en de gevolgen hiervan voor een groot deel van de bevolking niet serieus nemen. Wat het wel betekent is dat wij op onze manier de Coronaperiode een beetje lichter proberen te maken.

Gratis cadeauservice

Een Corona t-shirt is een bijzonder aandenken voor jezelf, maar misschien nog wel meer voor iemand die je kent en die je een hart onder de riem wilt steken. Die IC-held die naast je woont bijvoorbeeld of je nichtje dat in haar vrije tijd de eenzame buurvrouw voorleest of... Maar voor wie het t-shirt ook is bedoeld, wij bezorgen het op ieder gewenst adres, eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Uiteraard zonder extra kosten, want dat vinden we heel gewoon.

Specificaties t-shirts

De Corona t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% gecertificeerde, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijzen

De prijs van de Covid-19 t-shirts start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

    Je betaalt jouw Corona tshirt via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

    Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

    Verzending

    Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

    Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw Corona t shirt gewoon de volgende dag (ma t/m za).