Bitchy t-shirts

Originele bitchy t-shirts

Heb jij een bijzonder gevoel voor humor, het soort dat tegen sarcasme aanhangt? Dan vind je onze bitchy t-shirts vast leuk! Op het randje (en soms er over heen) brengen ze geheid een glimlach op je gezicht. Er zijn t-shirts met tekst en t-shirts met afbeelding en iedere week komen er wel nieuwe t-shirts bij. 

Gratis cadeauservice

De t-shirts zijn natuurlijk leuk voor jezelf, maar ook überschattig voor jouw bitchy vriendin. En bij dat laatste komt onze gratis cadeauservice mooi van pas: ingepakt en voorzien van een door jou gewenste tekst wordt het bitchy t-shirt op ieder adres afgeleverd.

Specificaties t-shirts

De bitchy t-shirts zijn van het Deense merk Neutral en worden gemaakt van 100% gecertificeerde, biologische katoen. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren, jongens en meisjes in de maten 92 t/m 5XL in maar liefst 25 kleuren. 

Natuurlijk kun je ook voor één van onze andere merken t-shirts kiezen. Kies dan voor maatwerk en geef het door jou gewenste t-shirt op.

Prijzen

De prijs van de bitchy t-shirts start bij € 19,95. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor € 49 of meer? Dan zijn de verzendkosten binnen Nederland voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

    Je betaalt jouw bitchy tshirt via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

    Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

    Verzending

    Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

    Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerders, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw bitchy t shirt gewoon de volgende dag (ma t/m za).