Schorten

Hippe schorten voor alle keukenprinsessen

Jij bent een keukenprinses in hart en nieren. Alleen daarom al verdien jij een hip keukenschort. Met één van onze unieke keukenschorten kom jij dan ook helemaal tot je recht in de keuken. Of misschien ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die van bakken houdt? Ook dan vind je hier absoluut het keukenschort van jouw gading. Je maakt het schort extra speciaal door het helemaal zelf samen te stellen qua design en opdruk.

Op dit moment zijn er meer dan 30 ontwerpen maar daar komen regelmatig nieuwe ontwerpen bij. Daarnaast kun je kiezen uit 31 kleuren en meer dan 100 opdrukkleuren: grote kans dat jij jouw eigen unieke schort in handen hebt.

Originele schorten

Er zijn heel veel verschillende schorten, maar een origineel schort is niet altijd even makkelijk te vinden. Gelukkig heeft vanSHIRTJEtotSHIRTJE een ruim assortiment aan keukenschorten van goede kwaliteit voor jou klaar staan. Je slaagt hier voor keukenschorten voor vrienden, grappige keukenschorten, lieve keukenschorten, vrolijke keukenschorten, sarcastische keukenschorten, "beroemde" keukenschorten, keukenschorten met teksten en keukenschorten met afbeeldingen.

Keukenschort zelf ontwerpen

En heb je zelf een leuk idee voor een origneel keukenschort? Dan ontwerp je jouw unieke keukenschort het toch gewoon zelf! Met tekst of met afbeelding, maar altijd eigenwijs. Persoonlijker kan een keukenschort niet worden!

Gratis cadeauservice

De grappige schorten zijn natuurlijk leuk voor jezelf, maar natuurlijk nog leuker als culinair cadeau. En mocht je niet in de gelegenheid zijn om jouw cadeau zelf te overhandigen, maak dan gerust gebruik van onze gratis cadeauservice. Hierbij wordt jouw keukenschort feestelijk verpakt, eventueel voorzien van jouw persoonlijke felicitaties op ieder gewenst adres afgeleverd. Zonder extra kosten dus.

Specificatie schorten

De keukenschorten zijn voorzien van een stevige verstelbare nekband, lange ruglinten en zijn extra verstevigd op cruciale punten met trenssteken. Door de extra lange banden kan er ook voor gekozen worden deze voor het lichaam dicht te knopen.

Specificaties

  • 80% polyester/20% katoen (200 gr/m2)
  • easy care
  • voorgekrompen, 2/1 keper geweven
  • reactief geverfd dus kleurecht
  • afmeting 85x72 cm
Multifunctioneel schort

Kleuren

De keukenschorten zijn verkrijgbaar in 31 sprekende kleuren van aubergine tot en met zwart. 

Prijs schorten

De prijs van de schorten bedraagt € 19,95, maar is afhankelijk van het opdrukmateriaal dat je kiest (flex, flock, glitter of metallic). Deze prijs is inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele bijdrage in de verzendkosten.

Bij bestellingen vanaf € 49 zijn de verzendkosten (binnen Nederland) overigens voor rekening van vanSHIRTJEtotSHIRTJE.

Veilig betalen

Je betaalt jouw keukenschort via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, alle gangbare creditcards, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je jouw bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen.

Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: álle betaalmethodes voldoen natuurlijk aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

Je betaalt jouw schort op een veilige manier

Verzending van je keukenschort

Vertrouwde verzendpartners voor jouw schort

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending bij vanSHIRTJEtotSHIRTJE hoog in het vaandel. Jouw keukenschort is maatwerk. Desalniettemin bedraagt de levertijd slechts 1-3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

Voor de levering zijn we afhankelijk van PostNL, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw keukenschort gewoon de volgende dag.