Maattabellen

Van alle producten die we standaard in de webshop verkopen, vind je hier het overzicht van de maattabellen. Klik op een afbeelding om naar de maattabel te gaan; houd je bij de maatvoering rekening met een afwijking van ±2 cm?

Fruit of the Loom | softspun katoen

Fruit of the Loom is opgericht in 1851 door twee broers in Rhode Island, Verenigde Staten en dankt zijn logo aan de dochter van een klant die kleurrijk fruit schilderde. Met meer dan 165 jaar ervaring in de textielbranche, is Fruit of the Loom een van de meest bekende kledingmerken. Ieder product in de collectie is ethisch verantwoord geproduceerd en ieder t-shirt is er zowel voor dames, heren, jongens én meisjes. Van Fruit of the Loom heeft vanSHIRTJEtotSHIRTJE de softspun lijn opgenomen.

dames t-shirt

heren t-shirt

jongens t-shirt

meiden t-shirt

Neutral | biologische, fairtrade katoen

Het Deense merk Neutral is een relatief jong merk. Opgericht in 2008 door Lars Bech en Christina Larsen met als doel het produceren van duurzame kleding met respect voor zowel de mens als onze planeet volgens het concept “Certified Responsibility”. Bekende klanten van Neutral zijn UNHCR, Noma, L’Oreal en het Roskilde Festival. Needless to say dat wij heel erg trots zijn om dit mooie merk te mogen voeren.

Dames

t-shirt korte mouw ronde hals

t-shirt korte mouw v-hals

t-shirt korte mouw long body

t-shirt lange mouw

Sweater

Hoodie

Hoodie met rits

Onesies (huispakken)


Heren

t-shirt korte mouw ronde hals

t-shirt korte mouw v-hals

t-shirt lange mouw ronde hals

t-shirt lange mouw v-hals

Sweaters

Hoodies

Hoodies met rits

onesies (huispakken)


Kinderen

t-shirt korte mouw

sweatshirt

hoodie

huispak (onesie)

Promodoro | grotere maten, langere body

Het Duitse merk Promodoro staat voor Duitse degelijkheid en een maatvoering die past bij ons Nederlanders. Producten die geproduceerd worden volgens de strenge richtlijnen zoals verwoord in certificaten zoals ISO 9001, WRAP, GOTS, TGI en FairtradeHierdoor zijn veiligheid, werkomstandigheden en duurzame productie gewaarborgd. Van Promodoro voeren wij al sinds onze oprichting in 2011 de grote maten lijn die tot en met 5XL gaat.

Dames

slim-fit tanktop

slim-fit t-shirt

slim-fit t-shirt long body

slim-fit t-shirt lange mouw

slim-fit polo


Heren

slim-fit tanktop

slim-fit t-shirt

slim-fit t-shirt lange mouw

slim-fit polo